2023. ápr 08.

Szobafestés ár kalkulátor

írta: Kissfestes
Szobafestés ár kalkulátor

Festés árak online, gyorsan, egyszerűen

 

A magyar piac minden szegmensére jellemző volt az ár érzékeny hozzá állás, ennek egyik kiemelt területe mindig is az építőipar volt. Érthető is, a költségek sosem voltak alacsonyak, az utóbbi években pedig nagyon elharapódzott a kivitelezési-és anyagárak , melyet tovább borzol a csúcsokat döntögető infláció. Mind az alapanyagok árát dinamikusan mozgatta felfelé, mind a szakemberek bérigényében is megjelent az infláció követés. Így érthető hogy sokak első kérdései közt szerepel, mennyibe fog kerülni a festés, tisztasági festés 2023-ban.

polish_20230408_164014002.jpg

Érdemes először a műszaki tartalmat fixálni a szobafestő szakemberrel, kell-e felület előkészítés, esetleg az egész lakás glettelést kíván a simább falak érdekében, vagy csak egy tisztasági festés árát szeretnénk megtudni, mert valóban csak arra van szükségünk. A Kissfestes.hu oldal új fejlesztése egyedülálló módon segíti a szobafestés árak iránt érdeklődő ügyfeleit, friss fejlesztésként bevezettük a festés ár kalkulátort, ahol könnyen, gyorsan tud tisztasági festés árakat számolni. Ezzel még könnyebben tervezhetővé válik a tisztasági festés ütemezése, láthatjuk hogy milyen költség különbözetet okoz egy vagy két réteg fehér festés, vagy az erősebb színek felára.  A munkaterület bevédése nálunk minden esetben elsődleges a feladatok között, megkülönböztetünk üres és bútorozott ingatlanokat, minimális árkülönbséggel. Ez a tétel az ingatlan alapterültére vonatkozik.  

polish_20230408_165037806.jpg

Legyen szó irodáról, orvosi rendelőről vagy magánlakásról, minden esetben fontos a tisztán és rendezetten átadott munkaterület a festés után. Munkáink anyagköltsége a piacon kapható jobb minőségű, de ésszerű árazású termékekre vonatkozik, ahol az ár/érték arány a legversenyképesebb. Így precíz és szakszerű kivitelezéssel párosítva megrendelőink magas színvonalú de versenyképes árazású festő munkára számíthatnak amennyiben minket  keresnek meg tisztasági festéssel kapcsolatban. A döntést a frissen bevezetett szobafestés ár kalkulátorunk is elősegítheti, az otthon kényelméből online kaphat egy közelítő költség becslést festés munka árazására. Kissfestes.hu a festés ár kalkulátor honlapja. A falfelület pontos mérete helyszíni felméréssel határozható meg, de durva ököl szabályként jó közelítést adhat ha az alapterületet szorozzuk hárommal. Fontos hogy ez csak egy közelítő felületet ad, panel lakások esetén akár pontos is lehet, de egy nagy belmagasságú polgári lakásban vagy különböző elosztású családi házak esetén már nem igazán pontos ez a módszer.  

 

Tisztasági festés árkalkulátor itt!

kissfestes_logo_kek_vastag.png

 

Szólj hozzá

festés építőipar szobafestés tisztasági festés festés árak szobafestés ár festés árajánlat pontos árajánlat részletes árajánlat