2023. feb 18.

Szobafestő árajánlat készítés

írta: Kissfestes
Szobafestő árajánlat készítés

Építőipari ingyenes árajánlat készítő program

Az árajánlat készítés fontos része az üzleti életnek, egy megfelelő szobafestő árajánlat megteremti az alapot a sikeres üzleti kapcsolathoz. Az árak meghatározása és az árajánlat készítése azonban időigényes és munkaigényes lehet, különösen, ha nem rendelkezünk megfelelő tapasztalattal. Az alábbiakban néhány tippet mutatunk be az újonnan indult  colostok.hu árajánlat készítő oldalról, amely ingyenesen segít egyszerű és gyors építőipari árajánlat készítésében.

img_20230211_175825_bokeh.jpg

A felvett szakmák alapján (egyelőre) szobafestő, burkoló, homlokzati hőszigetelő és gipszkartonos munkákban lehet előre felvett tételsor alapján gyors és átlátható árajánlatot készíteni. Egyik kiemelt előnye az oldalnak minden más árajánlatkészítő programmal szemben, hogy bármikor, bárhol ingyenesen elérheted a colostok.hu oldalon futó építőipari árajánlatkészítőt, akár okostelefonodról is, hisz az oldal mobilbarát építőipari árajánlatkészítő. Ezt tetézi hogy ingyenesen és már regisztráció nélkül is használhatod, ha nem szeretsz elköteleződni akkor ez egy nagyon könnyű és gyors megoldása az árajánlatod elkészítésének, a felvett szakmák tételsorait ekkor is látod már, és a kalkulátor is ugyanúgy elérhető mint a regisztrált tagságnak.

 317560812_117394457854935_709985395869203894_n.jpg

Felmerülhet a kérdés hogy ezek után mégis mért érné meg regisztrálni?! Jogos, de több okot is adunk rá! Regisztrálva saját vállalkozásodra formálhatod a költségvetésedet, saját logód lesz az árajánlatod éke . Szabadon vehetsz fel újabb tételeket amik nem szerepelnek az amúgy igencsak részletes munkafolyamatok között, de mind tudjuk építőipari kivitelezők, mindig akad egy-egy speciális igény építéskor, felújításkor.

Visszatérve az árajánlat készítéshez a colostok.hu oldalon, a szakmákból választva határozd meg a kívánt szolgáltatást (egyszerűen kipipálod) és csak az adott szakmákhoz tartozó tételsor jelenik meg számodra, ezzel is gyorsítva az árajánlat készítést.  Az árak meghatározásának alapja az elmúlt évtizedek építőiparban töltött tapasztalata és tudása, de természetesen minden előre meghatározott összeg csak egy irányár számodra, szabad változtathatod az adott árazandó projekt igénye szerint, hogy pontosan milyen munkadíj és anyagárat adsz meg. Az ügyfél igényeinek pontos meghatározása lehetővé teszi, hogy az árakat számodra kedvezően és megfelelően határozd meg, mind tudjuk hogy kis országunk ellenére régiónként nagyon más és más vállalási árakkal lehet versenyben maradni.

 

Az oldal már elsőre is egyértelmű, elég felhasználó barát, de kis gyakorlással rendkívül gyors és részletes árajánlat készíthető, megjegyzés rovatban pedig az adott munkára célozva lehet minden kis részletre kiterjedően pontosítani a feladatot, ezzel is növelve a megrendelői bizalmat és a sikeresen elfogadott ajánlatok számát.

 

TIPP: 

Szerezzen információt a piaci árakról és a hasonló szolgáltatások árairól. Az árak meghatározása előtt fontos, hogy tájékozódjon a piaci viszonyokról és a hasonló szolgáltatások árképzéséről. Az információgyűjtés segíthet meghatározni, hogy az árak milyen szinten vannak az adott régióban, és hogy milyen árakat kínálnak a versenytársak.

colostokallo.png

Szólj hozzá

elemzés felújítás online árajánlat árajánlat készítő festés árak szobafestés ár festés árajánlat pontos árajánlat részletes árajánlat árajánlat készítés