2023. jan 09.

Ha a gyémánt csillogása kell

írta: Kissfestes
Ha a gyémánt csillogása kell

Fox Dekorator Diamento 3D

Korábbi bejegyzésünkben már szót ejtettünk a FOX dekor anyagokról, egy kis lakás hálószobájában a Pearl Relief került fel az ágyvég falára, de ugyanitt a nappali is kapott egy kis dekort a gyártó Diamento 3D fantázianevű termékével. A hálószobával ellentétben, ahol egy világos, aranyszínű dekor került föl, itt valami harsányabb, dominánsabb választás született és a Neptun fantázianevű kék árnyalat került a falra a gyémánt csillogásával.

2.jpg

Ahogy több FOX dekor anyag , így ez is egy lépcsőben kivitelezhető, a felület kijelölése, majd a maszkolás után ismét az Initium Color alapozó került a felületre, másnap kezdődött a Diamento 3D dekor felhordása . A gyártó Youtube videói közt ennek a terméknek a bemutató videója is megtalálható. Már azzal is egyszerűbb a felhordása az anyagnak hogy csupán ecsetelni kell, a véletlenszerű mozdulatokkal már ekkor alakítjuk a végső megjelenést, majd kis száradási időt várva, félnedves állapotban egy száraz ecsettel a kívánt formára simogatjuk ki a gyémántos csillogást és 3D hatást eredményező kis szemcséket.

3.jpg

A száraz ecset finom seprűs mozdulatai nagyon jól megformálja a dekor szemcséket, a végső megjelenést ez és a felhordás kézmozdulatai határozzák meg. A gyártó elég széles ecsetet javasol de már egy bolti tíz centi széles „hagyományos” ecsettel is igazán szép eredményt sikerült elérni. A felületen elsőre csak a 3D hatás látszik, de amint egy kis fény éri - pláne ha oldalról eső surló fény- akkor megjelenik az igazán impozáns gyémánt hatás is. A terméket ez esetben is a Coverart honlapjáról rendeltük, keressétek őket bizalommal!

Kivitelezéssel kapcsolatban pedig minket!

5.jpg

Szólj hozzá

festés szobafestés szobafestő dekor festés dekorfesték foxdekorator fox dekorator