2022. dec 06.

Fogászat festése

írta: Kissfestes
Fogászat festése

Egy orvosi rendelő tisztsági festése

Szobafestésünk során a legváltozatosabb helyszíneken és felületeken dolgozunk, természetesen minden munka kiemelten fontos megrendelőinknek, nekünk pedig megrendelőink fontosak . Tisztasági festéseinket pontosan egyeztetett időterv szerint kivitelezzük, egy iroda vagy orvosi rendelő esetében ez kiemelten fontos, hisz itt  nem „csak” a háziasszony lesz szomorú ha csúszik egy napot a takarítással, hanem tárgyalások, időpontok maradhatnak el ami egy cég vagy orvosi szolgáltató esetében már jelentős probléma és ezt mi sem engedhetjük meg magunknak.

fog1.jpg

Idén  egy érdi fogászati rendelő tisztasági festését végeztük el, néhány komolyabb repedés (melyet statikus már szemrevételezett és elfogadhatónak talált)  üvegfátyol bandázsolását is megkívánta. A szokásos takarásokat ilyenkor még nagyobb alapossággal végezzük, hogy ne csak a festéktől védjük a felületeket, hanem a portól is távol tartsuk az érzékeny műszereket , röntgen gépet vagy a drága irodai berendezéseket. A csiszolásokat ilyenkor minden esetben a legkorszerűbb Mirka vagy Festool csiszolókkal végezzük , ipari porszívóink is az élvonalat képviselik, Nilfisk, Festool és Makita gépeink minden méretosztályt lefednek.

iroda1.jpg

Így a tisztasági festés előkészülete során is a maximumot nyújtjuk.  Amennyiben orvosi rendelőjét , irodáját vagy egyéb kiemelt figyelmet igénylő ingatlanját szeretné tisztasági festeni, keressen minket , kiemelt figyelemben és precizitásban végezzük el a szükséges szobafestő feladatokat. Iroda festéseket eddig érdi, budaörsi, újbudai, budakeszi ipari parkokban végeztünk, fogorvosi rendelőt Budapesten és Érden is többet kiviteleztünk már az elmúlt években.

irodacsucs.jpg

letoltes.jpg

 

Szólj hozzá

festés szobafestés tisztasági festés megbízható kivitelező fertőtlenítő festés